Pumpservice

Vi servar & reparerar din pump

Pumpservice i södra Skåne

Vi erbjuder pumpservice på de flesta pumpar. Service utförs i vår verkstad i Ystad på Koppargatan 18, samt ute hos kund i södra Skåne. I vår verkstad kan vi hantera storlekar på upp till ca. 6,3 ton när vi utför pumpservice. Vi hjälper er gärna med demontering & montering av era maskiner.

Pumpar kan lämnas för service eller reparation in till vår verkstad mellan kl. 7-16 måndag-fredag. Utanför ordinära arbetstider hänvisar vi till vår jourservice. Ta gärna kontakt med oss om ni har några funderingar eller vill boka en tid.

Ett urval av pumptyper vi servar & reparerar

Pump serviceföretagen - Pumpservice & kompressorservice Skåne

Pumpserviceföretagen

Vi är medlem i Pumpserviceföretagen, vilket innebär att vi är godkända för att göra service och reparationer på pumpar enligt branschorganisationen Swepumps regler och anvisningar samt att vi följer de rekommendationer som Swepump har fastställt. En trygghet för dig som kund att vi har kunskap och kompetens att utföra arbetet på ett korrekt sätt. 

 

Varför behövs pumpservice?

Vi utför service av många olika pumpar, service bör göras för att säkerställa att pumpsystemet fungerar optimalt samt för att förebygga eventuella problem. Med kontinuerlig pumpservice kan man upptäcka och åtgärda eventuella fel i ett tidigt skede. På så sätt kan man undvika kostsamma reparationer och driftavbrott. Kontakta oss för hjälp men pumpen!