Om oss

Lär känna oss

Vårt mål

Vårt mål är att använda vår kunskap och erfarenhet för att minimera och förebygga driftstopp så att kundernas driftsäkerhet och lönsamhet ökar.

Genom ett tydligt och enkelt mål säkerställer vi att vi alltid utvecklar i rätt riktning med kunden i fokus.

Butiken - Pumpservice & kompressorservice Skåne

Historik

Elmotorservice Syd AB startades 1999 i Simrishamn. 2008 öppnades även en verkstad i Ystad genom köp av Dehmans Motorel. Sedan 2018 är vi del av Vestum.

Elmotorservice Syd AB är inriktat på service, reparation och försäljning av pumpar, motorer, fläktar, frekvensomriktare, kompressorer, elverk, elverktyg mm.

Vi hjälper våra kunder att minimera driftstopp och öka driftsäkerheten genom förebyggande underhåll och bra service. Vi är specialister på pumpservice, kompressorservice samt service av elmotorer med mera.

Med verkstad och butik i både Ystad och Simrishamn har Elmotorservice tagit den ledande ställningen i sydöstra Skåne och växer stadigt i övriga Skåne.

Member av Lakers Group

Elmotorservice Syd AB är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget.

Lakers Group kombinerar den entreprenöriella andan hos ett mindre företag med strukturen och professionalismen hos en större koncern, med syftet att ge kunderna bästa service och säkerställa högsta kvalitet och kundnöjdhet.

Loggan - Pumpservice & kompressorservice Skåne
Båt i solnedgång

Lakers Sustainability Report 2021

Som ett Lakers bolag kan vi nu med stolthet presentera vår hållbarhetsrapport för 2021!

Vi har gjort stora framsteg och minskat vår CO2 intensitet med 10%.

Läs mer